Op dit moment ondergaat INNOVENTU een grondige verbouwing. De website is al vernieuwd, maar binnenkort wordt er ook een nieuw WordPress hosting pakket gelanceerd.

Het zal een alles-in-één pakket worden voor de MKB ondernemer waarmee deze volledig ontzorgd zal worden. Voor een vast bedrag per maand krijgt u als ondernemer een compleet pakket voor uw website.

Houd de website, Twitter en Facebook dus in de gaten voor meer informatie!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

This site uses cookies – small text files that are placed on your machine to help the site provide a better user experience. In general, cookies are used to retain user preferences, store information for things like shopping carts, and provide anonymised tracking data to third party applications like Google Analytics. As a rule, cookies will make your browsing experience better. However, you may prefer to disable cookies on this site and on others. The most effective way to do this is to disable cookies in your browser. We suggest consulting the Help section of your browser or taking a look at the About Cookies website which offers guidance for all modern browsers. Read more about Our privacy policy

Sluiten