Ik zie steeds weer verschillende berichten in de media over de verplichting om wel of niet je  BTW nummer op je website te vermelden.

Het antwoord blijkt volgens de belastingdienst niet eenduidig ja of nee te zijn, maar er is een keuze mogelijk over de plaats en tijd van vermelding.

Lees er meer over op de site van de belastingdienst: Btw-nummer vermelden op uw website?

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

This site uses cookies – small text files that are placed on your machine to help the site provide a better user experience. In general, cookies are used to retain user preferences, store information for things like shopping carts, and provide anonymised tracking data to third party applications like Google Analytics. As a rule, cookies will make your browsing experience better. However, you may prefer to disable cookies on this site and on others. The most effective way to do this is to disable cookies in your browser. We suggest consulting the Help section of your browser or taking a look at the About Cookies website which offers guidance for all modern browsers. Read more about Our privacy policy

Sluiten