Maandag 14 juli 2014 is de vernieuwde website van Change2move live gegaan. INNOVENTU heeft de website overgezet naar het content management systeem WordPress, zodat men zelf de teksten en afbeeldingen kan aanpassen zonder tussenkomst van een webdesigner.

 Ik kan nu eindelijk mijn website teksten en afbeeldingen zelf bijwerken, zonder dat ik een dure webdesigner moet inhuren. De website ziet er nu ook goed uit op de iPad en op de iPhone. Dit was voorheen wel anders. Al met al ben ik erg blij dat ik de website onder handen heb laten nemen door INNOVENTU.

– Annelies Goedbloed, eigenaar Change2move

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

This site uses cookies – small text files that are placed on your machine to help the site provide a better user experience. In general, cookies are used to retain user preferences, store information for things like shopping carts, and provide anonymised tracking data to third party applications like Google Analytics. As a rule, cookies will make your browsing experience better. However, you may prefer to disable cookies on this site and on others. The most effective way to do this is to disable cookies in your browser. We suggest consulting the Help section of your browser or taking a look at the About Cookies website which offers guidance for all modern browsers. Read more about Our privacy policy

Sluiten