Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare partner voor uw WordPress website(s)?
Bij INNOVENTU bent u aan het juiste adres. Wij hebben een speciaal op ZZP’ers afgestemd hostingpakket dat geoptimaliseerd is voor WordPress. Dit zorgt voor een probleemloze implementatie en snelle respons van uw WordPress website.

  • Tot eind van het jaar krijgt u als nieuwe klant 50% korting op het WPhStartup WordPress hostingpakket!
  • Een kwalitatief hoogwaardig instappakket met 500 MB diskruimte om nu kennis te maken met onze uitstekende hosting service;
  • Inclusief een gratis .nl, .com of .eu domeinnaam;
  • Alsof dat nog niet genoeg is, wij installeren indien gewenst ook nog eens gratis WordPress voor u!
  • En dat allemaal nú met korting voor slechts € 29,70 excl. BTW per jaar !
  • Gebruik kortingscode ‘WPHOST2015‘ voor 50% korting

[vcex_button url=”/wordpress-webhosting-bestellen/” title=”Visit Site” style=”graphical” align=”left” color=”green” size=”large” target=”self” rel=”none”]Bestel nu online en ontvang 50% korting met kortingscode ‘WPHOST2015‘[/vcex_button]

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

This site uses cookies – small text files that are placed on your machine to help the site provide a better user experience. In general, cookies are used to retain user preferences, store information for things like shopping carts, and provide anonymised tracking data to third party applications like Google Analytics. As a rule, cookies will make your browsing experience better. However, you may prefer to disable cookies on this site and on others. The most effective way to do this is to disable cookies in your browser. We suggest consulting the Help section of your browser or taking a look at the About Cookies website which offers guidance for all modern browsers. Read more about Our privacy policy

Sluiten